Om mig och mitt företag

Jag är legitimerad sjuksköterska och har i mitt yrke jobbat med allt från psykiatri  till cancer patienter. Har under mina 10 år som sjuksköterska sett att många sjuka som ej får den hjälp de behöver. Detta ledde mig in på funktionsmedicin och deras arbetsmetod som jobbar med hela människan, inte bara din symtombild. Jag gör en sammanställning med hjälp av frågeformulär, tester, symtom och vad du som klient beskriver för mig. Utifrån detta sätter vi ihop en behandlingsplan med kost rekommendationer, kosttillskott och ev andra behandlings allternativ. Vi kommer under minst 6 månader att jobba med din hälsa. Skulle jag misstänka en bakomliggande odiagonstiserad sjukdom som först måste utredas så kommer jag att hänvisa dig vidare till läkare i första hand. Jag har även ett samarbete med en läkare som jobbar på samma sätt som mig så om jag behöver konsultations råd eller liknade så vänder jag mig dit. 

Jag är även utbildad inom funktionsmedicin via fmvu, stress och friskvårds terapeut, coach, yogalärar utbildning, öronakupunktur, hårmineralanalys och DNA analys och även helgkurser inom funktionsmedicin via Alpha Plus . 

Vi är  ännu inte så många i Sverige. 
Min lärare leg läkare/forskare Peter Martin driver sin klinik Funmed i Göteborg. Och min andra lärare Jonas Bergkvist - Paleoinstitutet  har hållt i kost och näringsbiten.Det är vanligare med funktionsmedicin i USA och där har man arbetat med detta sedan 1990-talet.  Och det är genom IFM i USA som många av våra duktiga funktionsmedicinare i Sverige är utbildade.