Kost och näring är det viktigaste för vår hälsa. Vi kommer tillsammans att skräddarsy en plan för en hållbar och hälsosam livsstil. Kostförändringar skall vara hälsosamma och hållbara för dig hela ditt liv.  Detta inbär INTE några tillfälliga dieter utan en långvarig och hållbar plan som du kommer att klara att leva med. Det innebär också att vi jobbar med din sömn, stress reducerande verktyg och motion. Vi utformar en hållbar livsstil som du mår bra av och som blir individuell för just dig.  
Idag äter vi en kost som i många fall ej är så hälsosam. Den maten som odlas idag innehåller ej samma näring som den gjorde för 50år sedan. Vi lagar inte  så mycket mat från grunden utan vi använder oss av många färdig produkter och i dessa  finns det oftast en mängd hormonstörande och inflammations skapande tillsatser. Detta gör att vi idag går om kring med låggradig inflammation som stör kroppens egen läknings förmåga. 

Många tål inte heller kasein (från mjölk) och gluten (från vete, korn, råg, mm). Socker i sig har en inflammatorisk påverkan på din tarmslemhinna. Detta leder till att din tarm blir lättgenomsläpplig. Vilket betyder att ämne läcker ut i blodbanan, ämne som ej skall vara i blodbananoch som leder till ex dimhjärna, huvudvärk, värk i leder mm.
Därför är det viktigt att vi börjar med att jobba med din kost och näring innan vi gör något annat.